donderdag 26 september 2013

Meubelopstellingsadvies

Tot mij wendde zich Yvette, een dame die graag bezig is met de inrichting van haar huis. Zij wilde van mij graag twee voorstellen om met haar huidige meubels telkens toch een andere woonkamer te kunnen creëren.




Huidige situatie

Aan de slag met:



Qua kleurvoorstel kwam ik op een naturelle basis uit. Juist naturellen omdat dit de perfecte basis is om met leuke accessoires telkens een andere sfeer te creëren, wat de hobby van Yvette is.

In mijn eerste voorstel adviseerde ik Yvette om haar banken in een hoekopstelling te plaatsen. De banken hebben niet dezelfde afmeting en dan oogt een hoekopstelling toch iets mooier.

Voor mijn tweede voorstel heb ik gekozen om de woon- en televisie hoek om te wisselen. Echt een complete zichtbare verandering.



In beide voorstellen staat de televisie op een andere plaats. Best lastig als je nog een antennekabel hebt. Dit kan voorkomen worden door op verschillende strategische plaatsen een aansluiting te hebben, iets om rekening mee te houden bij een verbouwing.

Terwijl ik bezig was mijn plannen uit te werken, heeft ook Yvette niet stil gezeten en bij mijn tweede bezoek stonden haar meubels al op een andere plaats.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten